In 2016 ben ik in aanraking gekomen met de essentiële olie van DoTerra. In eerste instantie ben ik erg beschouwend, ik zoek informatie en volg een opleiding. De effecten van deze oliën ervaar ik nu dagelijks bij mezelf.

Alle emoties hebben effect op lichaam en geest. Om gezond te zijn is het belangrijk een emotionele balans te hebben. Essentiële oliën kunnen helpen om deze balans te houden of te vinden.

Met een onderzoekende houding probeer ik de olie uit. Ik begin met een cursus ‘Aroma Touch techniek’ en vervolg mijn weg richting ‘traumaverwerking en essentiële olie’. In 2017 volg ik een masterclass en verdiep me in het Modern Essentials boek. DoTerra is gericht op educatie en het vergroten van zelfredzaamheid. Iedereen bepaalt zijn eigen koers, met ondersteuning vanuit het reguliere medische circuit of op eigen kracht wanneer het om kleine zaken gaat.

Hierbij kan ondersteuning worden gezocht in de drukpunttechniek (Aroma Touch) met essentiële oliën. Deze techniek wordt gebruikt voor:

  • Vermindering van stress
  • Versterken van het afweersysteem
  • Ontstekingsremmend
  • Autonome Balans
  • Stimulatie van het zenuwstelsel

Wil je deze behandeling eens ondergaan of in aanraking komen met de oliën, neem dan gerust contact met mij op via het formulier.


bron: YouTube