Op een boerderij groeide ik op met de natuur als speelterrein. Met een polsstok sprong ik over sloten, nieuwsgierig naar de overkant. Ontdekken, leren en weer proberen om de overkant te bereiken. Nooit bang voor een nat pak.

Na de Havo in Drachten deed ik naast mijn opleiding HBO facility management een bijbaan als voedingsassistente bij ziekenhuis Nij Smellinghe. Geboeid door ziektes en het verzorgen van voeding voor wie het even niet zelf kan, ook de arbeidsmarkt interesseerde mij toen al.

Vanaf 1985 werkte ik als intercedente bij Randstad, uiteindelijk als coördinator van de afdeling telemarketing. In 2001 stapte ik over naar de afdeling HR Solutions via Project AndersOm (Randstad/UWV). Doel van dit project is werknemers met 80 – 100% WAO rechten terug te laten keren in passend werk. We gaven trainingen in groepsverband om te komen tot inzicht van eigen mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Per 2008 was ik werkzaam bij PostNL waar ik intern re-integratietrajecten organiseerde. Met onder andere trainingen en opleiding voor medewerkers die ziek waren uitgevallen te coachen naar passende mogelijkheden.  Sinds 2015 verzorg ik deze trajecten op zelfstandige basis, de veranderlijke wetgeving omtrent ziekte en arbeid heeft mijn interesse en volg ik op de voet.

In mijn dagelijkse praktijk als re-integratieadviseur kwam ik mensen tegen met slecht te duiden ziektebeelden. De interesse was gewekt om er achter te komen wat iemand meekrijgt vanuit het verleden. Een opleiding tot systemisch coach in 2015 bracht mij veel inzicht in mijn eigen situatie en bleek ook toepasbaar op anderen.

Als een hulpmiddel voor het oplossen van deze systemische blokkades vond ik zelf baat bij Etherische olie (DoTerra). Ook in dit veld heb ik veel opleidingen gevolgd.

Zoals je ziet vormen ziekte, gezondheid en de eigen invloed daarop een rode draad door mijn leven. Wil je meer weten over mij en mijn werkervaring, bekijk dan mijn CV of klik door naar mijn LinkedIn-profiel.